Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane

Josipa Fako (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad

Fako, J. (2013). Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:342772

Fako, Josipa. "Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:342772

Fako, Josipa. "Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:342772

Fako, J. (2013). 'Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:342772

Fako J. Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 19.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:342772

J. Fako, "Antitumorska svojstva bioaktivnih komponenata hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:342772