prikaz prve stranice dokumenta Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane

Švarc, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Švarc, H. (2021). Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517263

Švarc, Helena. "Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517263

Švarc, Helena. "Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517263

Švarc, H. (2021). 'Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517263

Švarc H. Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 14.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517263

H. Švarc, "Primjena bakterija mliječno-kiselog vrenja u proizvodnji hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517263

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.