završni rad
Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna

Maja Jonjić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Jonjić, M. (2013). Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:536591

Jonjić, Maja. "Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:536591

Jonjić, Maja. "Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:536591

Jonjić, M. (2013). 'Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:536591

Jonjić M. Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:536591

M. Jonjić, "Amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:536591