završni rad
Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem

Tea Radiković (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Radiković, T. (2012). Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112131

Radiković, Tea. "Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112131

Radiković, Tea. "Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112131

Radiković, T. (2012). 'Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112131

Radiković T. Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112131

T. Radiković, "Konzerviranje namirnica ionizirajućim zračenjem", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112131