završni rad
Upotreba aditiva u pekarskoj industriji

Dalia Ratkajec (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Ratkajec, D. (2012). Upotreba aditiva u pekarskoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291182

Ratkajec, Dalia. "Upotreba aditiva u pekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291182

Ratkajec, Dalia. "Upotreba aditiva u pekarskoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291182

Ratkajec, D. (2012). 'Upotreba aditiva u pekarskoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291182

Ratkajec D. Upotreba aditiva u pekarskoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291182

D. Ratkajec, "Upotreba aditiva u pekarskoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291182