Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Leskovar, M. (2022). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178
Leskovar, Maja. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178
Leskovar, Maja. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178
Leskovar, M. (2022). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178
Leskovar M. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 21.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178
M. Leskovar, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250178