prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina

Škraba, Mirta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Škraba, M. (2022). Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:754539

Škraba, Mirta. "Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:754539

Škraba, Mirta. "Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:754539

Škraba, M. (2022). 'Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:754539

Škraba M. Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:754539

M. Škraba, "Utjecaj hitozana na mikroinkapsulaciju vanilina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:754539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.