prikaz prve stranice dokumenta Proteini sirutke kao dodatak prehrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proteini sirutke kao dodatak prehrani

Mačinković, Kristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Mačinković, K. (2022). Proteini sirutke kao dodatak prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792645

Mačinković, Kristina. "Proteini sirutke kao dodatak prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792645

Mačinković, Kristina. "Proteini sirutke kao dodatak prehrani." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792645

Mačinković, K. (2022). 'Proteini sirutke kao dodatak prehrani', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792645

Mačinković K. Proteini sirutke kao dodatak prehrani [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 26.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792645

K. Mačinković, "Proteini sirutke kao dodatak prehrani", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:792645

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.