prikaz prve stranice dokumenta Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće

Buljić, Mersudin
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Buljić, M. (2022). Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472853

Buljić, Mersudin. "Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472853

Buljić, Mersudin. "Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472853

Buljić, M. (2022). 'Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472853

Buljić M. Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 22.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472853

M. Buljić, "Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:472853

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.