prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive

Bračić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bračić, A. (2022). Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396834

Bračić, Ana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396834

Bračić, Ana. "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396834

Bračić, A. (2022). 'Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396834

Bračić A. Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 24.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396834

A. Bračić, "Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396834

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.