prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva

Petrović, Matija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Petrović, M. (2020). Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376021

Petrović, Matija. "Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376021

Petrović, Matija. "Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376021

Petrović, M. (2020). 'Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376021

Petrović M. Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 14.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376021

M. Petrović, "Tehnologija proizvodnje polutvrdih i ekstra tvrdih sireva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:376021

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.