završni specijalistički
Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije

Pavazza, Lucia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Pavazza, L. (2022). Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:435672

Pavazza, Lucia. "Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:435672

Pavazza, Lucia. "Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:435672

Pavazza, L. (2022). 'Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:435672

Pavazza L. Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 20.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:435672

L. Pavazza, "Unos omega-3 masnih kiselina u odrasloj populaciji Zagrebačke županije", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:435672

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.