diplomski rad
Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor

Tuček, Anita
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Tuček, A. (2022). Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček, A. (2022). 'Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček A. Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

A. Tuček, "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.