Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Food Quality
Cite this document
Tuček, A. (2022). Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček, A. (2022). 'Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
Tuček A. Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2023 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775
A. Tuček, "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775