master's thesis
Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor

Tuček, Anita
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Tuček, A. (2022). Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček, Anita. "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček, A. (2022). 'Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Tuček A. Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2022 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

A. Tuček, "Aminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:533775

Please login to the repository to save this object to your list.