prikaz prve stranice dokumenta Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja

Skelec, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Skelec, I. (1977). Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149

Skelec, Ivan. "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149

Skelec, Ivan. "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149

Skelec, I. (1977). 'Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149

Skelec I. Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1977 [pristupljeno 22.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149

I. Skelec, "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1977. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.