Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Skelec, I. (1977). Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec, Ivan. "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec, Ivan. "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec, I. (1977). 'Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec I. Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1977 [pristupljeno 06.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
I. Skelec, "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1977. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149