Skelec, I. (1977). Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec, Ivan. "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec, Ivan. "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec, I. (1977). 'Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
Skelec I. Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1977 [cited 2024 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149
I. Skelec, "Defekacija i karbonizacija prešanog soka šećerne repe u laboratorijskim uvjetima čišćenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1977. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:239149