Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Davidović, D. (1977). Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830
Davidović, Dušanka. "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830
Davidović, Dušanka. "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830
Davidović, D. (1977). 'Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830
Davidović D. Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1977 [pristupljeno 02.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830
D. Davidović, "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1977. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830