prikaz prve stranice dokumenta Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida

Davidović, Dušanka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Davidović, D. (1977). Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović, Dušanka. "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović, Dušanka. "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović, D. (1977). 'Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović D. Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1977 [pristupljeno 18.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

D. Davidović, "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1977. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.