prikaz prve stranice dokumenta Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida

Davidović, Dušanka
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Davidović, D. (1977). Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović, Dušanka. "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović, Dušanka. "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović, D. (1977). 'Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Davidović D. Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1977 [cited 2025 February 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

D. Davidović, "Ponašanje škroba i glutena na ekstrakciju vodom i brzinu enzimskog razlaganja uree, pod uslovima proizvodnje škrobamida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1977. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:697830

Please login to the repository to save this object to your list.