Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Pavlović (rođ. Glock), D. (1977). Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617
Pavlović (rođ. Glock), Dragica. "Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617
Pavlović (rođ. Glock), Dragica. "Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617
Pavlović (rođ. Glock), D. (1977). 'Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617
Pavlović (rođ. Glock) D. Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1977 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617
D. Pavlović (rođ. Glock), "Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1977. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617