prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke

Pavlović (rođ. Glock), Dragica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Pavlović (rođ. Glock), D. (1977). Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617

Pavlović (rođ. Glock), Dragica. "Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617

Pavlović (rođ. Glock), Dragica. "Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1977. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617

Pavlović (rođ. Glock), D. (1977). 'Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617

Pavlović (rođ. Glock) D. Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1977 [pristupljeno 30.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617

D. Pavlović (rođ. Glock), "Utjecaj temperature i sadržaja saharoze na određivanje betaina pomoću soli Reinecke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1977. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:344617

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.