Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Vorkapić, Ž. (1978). Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284
Vorkapić, Željko. "Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284
Vorkapić, Željko. "Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284
Vorkapić, Ž. (1978). 'Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284
Vorkapić Ž. Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1978 [pristupljeno 06.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284
Ž. Vorkapić, "Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1978. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284