Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Valečić, V. (1979). Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić, V. (1979). 'Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić V. Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1979 [pristupljeno 07.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
V. Valečić, "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1979. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408