prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe

Valečić, Vladimir
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Valečić, V. (1979). Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić, V. (1979). 'Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić V. Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1979 [pristupljeno 17.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

V. Valečić, "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1979. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.