Valečić, V. (1979). Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić, V. (1979). 'Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
Valečić V. Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408
V. Valečić, "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408