prikaz prve stranice dokumenta Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe

Valečić, Vladimir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Valečić, V. (1979). Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić, Vladimir. "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić, V. (1979). 'Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Valečić V. Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2022 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

V. Valečić, "Određivanje količine šećera, kalija i natrija u radijalnim isječcima korijena šećerne repe", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:597408

Please login to the repository to save this object to your list.