Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Vizentaner, M. (1979). Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494
Vizentaner, Margareta. "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494
Vizentaner, Margareta. "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494
Vizentaner, M. (1979). 'Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494
Vizentaner M. Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1979 [pristupljeno 05.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494
M. Vizentaner, "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1979. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494