prikaz prve stranice dokumenta Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom

Vizentaner, Margareta
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Vizentaner, M. (1979). Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner, Margareta. "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner, Margareta. "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner, M. (1979). 'Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Vizentaner M. Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

M. Vizentaner, "Uticaj koncentracije saharoze i pH vrijednosti na određivanje α-amino dušika ninhidrin kadmij kompleksom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:874494

Please login to the repository to save this object to your list.