Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Čavić, D. (1980). Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić, Dobrila. "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić, Dobrila. "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić, D. (1980). 'Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić D. Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1980 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
D. Čavić, "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1980. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062