Čavić, D. (1980). Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić, Dobrila. "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić, Dobrila. "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić, D. (1980). 'Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
Čavić D. Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062
D. Čavić, "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062