prikaz prve stranice dokumenta Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica

Čavić, Dobrila
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Čavić, D. (1980). Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062

Čavić, Dobrila. "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062

Čavić, Dobrila. "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062

Čavić, D. (1980). 'Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062

Čavić D. Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062

D. Čavić, "Ureazna hidroliza škrobamida dobivenog na nižim temperaturama dobivanja, od kukuruzne prekrupe različitih veličina čestica", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286062

Please login to the repository to save this object to your list.