prikaz prve stranice dokumenta Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja

Veselić, Danijela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Veselić, D. (1980). Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642

Veselić, Danijela. "Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642

Veselić, Danijela. "Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642

Veselić, D. (1980). 'Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642

Veselić D. Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1980 [pristupljeno 03.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642

D. Veselić, "Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1980. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.