Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Veselić, D. (1980). Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642
Veselić, Danijela. "Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642
Veselić, Danijela. "Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642
Veselić, D. (1980). 'Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642
Veselić D. Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1980 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642
D. Veselić, "Promjena sadržaja amino dušika i betaina kod šećerne repe tokom lagerovanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1980. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072642