prikaz prve stranice dokumenta Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina

Horvat, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Horvat, M. (1980). Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat, Marija. "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat, Marija. "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat, M. (1980). 'Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat M. Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1980 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

M. Horvat, "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1980. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.