prikaz prve stranice dokumenta Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina

Horvat, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Horvat, M. (1980). Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat, Marija. "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat, Marija. "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat, M. (1980). 'Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 01 February 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Horvat M. Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2023 February 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

M. Horvat, "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999

Please login to the repository to save this object to your list.