Horvat, M. (1980). Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999
Horvat, Marija. "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999
Horvat, Marija. "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999
Horvat, M. (1980). 'Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999
Horvat M. Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999
M. Horvat, "Odredjivanje kvalitete groždja, mošta i vina do drugog pretoka roda 1979. dviju sorti: kvalitetno vino graševina, čuveno vino graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391999