Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Čavlović, Lj. (1980). Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović, Lj. (1980). 'Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović Lj. Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1980 [pristupljeno 04.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Lj. Čavlović, "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1980. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031