Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom
Čavlović, Lj. (1980). Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović, Lj. (1980). 'Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Čavlović Lj. Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031
Lj. Čavlović, "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031