prikaz prve stranice dokumenta Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom

Čavlović, Ljubica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Čavlović, Lj. (1980). Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović, Ljubica. "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović, Lj. (1980). 'Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 February 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Čavlović Lj. Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2023 February 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Lj. Čavlović, "Oksidacija maltoze i laktoze s kalijevim fericijanidom u lužnatoj sredini, te primjena u analitičkoj praksi i uporedjivanje rezultata sa jednom standardnom metodom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:949031

Please login to the repository to save this object to your list.