Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Klenkar, J. (2008). Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864
Klenkar, Jelena. "Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864
Klenkar, Jelena. "Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864
Klenkar, J. (2008). 'Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864
Klenkar J. Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864
J. Klenkar, "Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864