prikaz prve stranice dokumenta Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke

Klenkar, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Klenkar, J. (2008). Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864

Klenkar, Jelena. "Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864

Klenkar, Jelena. "Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864

Klenkar, J. (2008). 'Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864

Klenkar J. Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 21.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864

J. Klenkar, "Određivanje probavljivosti nativnih škrobova kukuruza, voštanog kukuruza i tapioke", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:834864

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.