prikaz prve stranice dokumenta Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži

Ljubas, Igor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ljubas, I. (2008). Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, Igor. "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, Igor. "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas, I. (2008). 'Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Ljubas I. Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 12.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

I. Ljubas, "Priprava acetiliranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:999184

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.