prikaz prve stranice dokumenta Nusproizvodi prerade kave
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Nusproizvodi prerade kave

Budoš, Leona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Budoš, L. (2022). Nusproizvodi prerade kave (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651951

Budoš, Leona. "Nusproizvodi prerade kave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651951

Budoš, Leona. "Nusproizvodi prerade kave." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651951

Budoš, L. (2022). 'Nusproizvodi prerade kave', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651951

Budoš L. Nusproizvodi prerade kave [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 14.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651951

L. Budoš, "Nusproizvodi prerade kave", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651951

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.