završni rad
Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine
završni rad

Tena Jurić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Jurić, T. (2014). Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684

Jurić, Tena. "Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684

Jurić, Tena. "Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684

Jurić, T. (2014). 'Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684

Jurić T. Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684

T. Jurić, "Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684