Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Jurić, T. (2014). Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684
Jurić, Tena. "Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684
Jurić, Tena. "Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684
Jurić, T. (2014). 'Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684
Jurić T. Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 06.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684
T. Jurić, "Sorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:107684