diplomski rad
Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje

Grubeša, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Grubeša, M. (2023). Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, Marija. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, Marija. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša, M. (2023). 'Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Grubeša M. Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 15.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

M. Grubeša, "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.