Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Grubeša, M. (2023). Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782
Grubeša, Marija. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782
Grubeša, Marija. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782
Grubeša, M. (2023). 'Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782
Grubeša M. Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782
M. Grubeša, "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna mjerenjem površine farinografske krivulje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:261782