Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad s konferencije (pozvano predavanje)
Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine
U: Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. / Jukić, Ante; Ocelić Bulatović, Vesna; Kučić Grgić, Dajana (ur.). Zagreb; Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. str. 141-148. urn:nbn:hr:109:785127


Citirajte ovaj rad

Velić, D., Bušić, V., Husnjak, B., Velić, N. i Amidžić Klarić, D. (2021). Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine. U A. Jukić, (Ur.), V. Ocelić Bulatović, (Ur.), D. Kučić Grgić, (Ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (str. 141-148). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

Velić, Darko, et al. "Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Ur. Ante Jukić, Ur. Vesna Ocelić Bulatović, Ur. Dajana Kučić Grgić, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021, str. 141-148. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

Velić, Darko, Valentina Bušić, Bruno Husnjak, Natalija Velić i Daniela Amidžić Klarić. "Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine." U Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 141-148. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. Citirano 05.07.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

Velić, D., et al. (2021) 'Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine', u Jukić, A. (ur.), Ocelić Bulatović, V. (ur.), Kučić Grgić, D. (ur.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, str. 141-148. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127 (Datum pristupa: 05.07.2024.)

Velić D, Bušić V, Husnjak B, Velić N, Amidžić Klarić D. Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine. U: A. Jukić, ur., V. Ocelić Bulatović, ur., D. Kučić Grgić, ur. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021. Str. 141-148. [pristupljeno 05.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

D. Velić, V. Bušić, B. Husnjak, N. Velić i D. Amidžić Klarić, "Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, V. Ocelić Bulatović i D. Kučić Grgić, Ur. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127 [Citirano: 05.07.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.