Scientific paper - Conference Proceedings Article (invited lecture)
Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine
In: Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. / Jukić, Ante; Ocelić Bulatović, Vesna; Kučić Grgić, Dajana (Ed.). Zagreb; Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. pp. 141-148. urn:nbn:hr:109:785127


Cite this document

Velić, D., Bušić, V., Husnjak, B., Velić, N. & Amidžić Klarić, D. (2021). Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine. In A. Jukić, (Ed.), V. Ocelić Bulatović, (Ed.), D. Kučić Grgić, (Ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova (pp. 141-148). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

Velić, Darko, et al. "Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine." Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, edited by Ante Jukić, edited by Vesna Ocelić Bulatović, edited by Dajana Kučić Grgić, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021, pp. 141-148. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

Velić, Darko, Valentina Bušić, Bruno Husnjak, Natalija Velić and Daniela Amidžić Klarić. "Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine." In Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, 141-148. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. Accessed 2024 June 19. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

Velić, D., et al. (2021) 'Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine', in Jukić, A. (ed.), Ocelić Bulatović, V. (ed.), Kučić Grgić, D. (ed.), Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, Zagreb, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, pp. 141-148. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127 (Accessed 19 June 2024)

Velić D, Bušić V, Husnjak B, Velić N, Amidžić Klarić D. Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine. In: A. Jukić, ed., V. Ocelić Bulatović, ed., D. Kučić Grgić, ed. Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021. Pp. 141-148. [cited 2024 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127

D. Velić, V. Bušić, B. Husnjak, N. Velić and D. Amidžić Klarić, "Fermentation process optimisation and characterisation of pear fruit wine", Ružičkini dani : Međunarodni znanstveno-stručni skup 18. Ružičkini dani „Danas znanost - sutra industrija“ : zbornik radova, A. Jukić, V. Ocelić Bulatović and D. Kučić Grgić, Eds. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:785127 [Accessed: 19 June 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.