prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina

Ćosić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Ćosić, K. (2012). Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959

Ćosić, Katarina. "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959

Ćosić, Katarina. "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959

Ćosić, K. (2012). 'Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959

Ćosić K. Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 11.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959

K. Ćosić, "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.