Ćosić, K. (2012). Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959
Ćosić, Katarina. "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959
Ćosić, Katarina. "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959
Ćosić, K. (2012). 'Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959
Ćosić K. Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959
K. Ćosić, "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:348959