diplomski rad
Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO

Čančarević, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Čančarević, K. (2023). Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević, K. (2023). 'Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević K. Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 25.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

K. Čančarević, "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.