master's thesis
Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO

Čančarević, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Čančarević, K. (2023). Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević, K. (2023). 'Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Čančarević K. Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 June 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

K. Čančarević, "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031

Please login to the repository to save this object to your list.