Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Heric, L. (2023). Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460
Heric, Lea. "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460
Heric, Lea. "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460
Heric, L. (2023). 'Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460
Heric L. Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460
L. Heric, "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460