završni rad
Alkoholna fermentacija vina
završni rad

Marijeta Krušelj (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Krušelj, M. (2014). Alkoholna fermentacija vina : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473767

Krušelj, Marijeta. "Alkoholna fermentacija vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473767

Krušelj, Marijeta. "Alkoholna fermentacija vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473767

Krušelj, M. (2014). 'Alkoholna fermentacija vina : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473767

Krušelj M. Alkoholna fermentacija vina : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473767

M. Krušelj, "Alkoholna fermentacija vina : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473767