završni rad
Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka

Martina Boc (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Boc, M. (2010). Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795

Boc, Martina. "Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795

Boc, Martina. "Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795

Boc, M. (2010). 'Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795

Boc M. Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 23.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795

M. Boc, "Razlike u sastavu kozjeg i kravljeg mlijeka i terapeutska primjena kozjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:430795