završni rad
Emulgatori u proizvodnji čokolade

Ana Roth (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Roth, A. (2011). Emulgatori u proizvodnji čokolade (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:048845

Roth, Ana. "Emulgatori u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:048845

Roth, Ana. "Emulgatori u proizvodnji čokolade." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:048845

Roth, A. (2011). 'Emulgatori u proizvodnji čokolade', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:048845

Roth A. Emulgatori u proizvodnji čokolade [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:048845

A. Roth, "Emulgatori u proizvodnji čokolade", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:048845