prikaz prve stranice dokumenta Prehrambeni proizvodi od soje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prehrambeni proizvodi od soje

Kožul, Željko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Kožul, Ž. (2011). Prehrambeni proizvodi od soje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:322327

Kožul, Željko. "Prehrambeni proizvodi od soje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:322327

Kožul, Željko. "Prehrambeni proizvodi od soje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:322327

Kožul, Ž. (2011). 'Prehrambeni proizvodi od soje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:322327

Kožul Ž. Prehrambeni proizvodi od soje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 24.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:322327

Ž. Kožul, "Prehrambeni proizvodi od soje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:322327

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.