završni rad
Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu

Matija Kramarić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Kramarić, M. (2011). Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382951

Kramarić, Matija. "Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382951

Kramarić, Matija. "Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382951

Kramarić, M. (2011). 'Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382951

Kramarić M. Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382951

M. Kramarić, "Enzimsko posmeđivanje u vinarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382951