diplomski rad
Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna

Božić, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Božić, B. (2023). Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854658

Božić, Barbara. "Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854658

Božić, Barbara. "Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854658

Božić, B. (2023). 'Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854658

Božić B. Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 15.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854658

B. Božić, "Optimiranje proizvodnje krekera bez glutena na bazi rižinog i kukuruznog brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:854658

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.