prikaz prve stranice dokumenta Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka

Musulin, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Musulin, N. (2023). Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083000

Musulin, Nikolina. "Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083000

Musulin, Nikolina. "Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083000

Musulin, N. (2023). 'Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083000

Musulin N. Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 17.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083000

N. Musulin, "Postupci za inhibiciju rasta plijesni Penicillium expansum tijekom skladištenja jabuka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:083000

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.